Safrane 03/2023

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Safrane 03/2023

GPK Agrohellas Ltd


Ξεκίνησε η συγκομιδή πατάτας στις πρώιμες περιοχές. Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους παραγωγούς καλή επιτυχία. Η δική μας Safrane συγκομίζεται ήδη με πολύ καλές αποδόσεις, ομοιόμορφους και μεγάλους κονδύλους.

Ιδανική για πρώιμη φύτευση μέσα στον χειμώνα
Η Safrane εκτός της πρωιμότητας της, λόγω του τρόπου ανάπτυξης του φυτού της έχει μεγάλες αντοχές σε δυνατούς αέρηδες, με υψηλή δυνατότητα αναβλάστησης ακόμα και μετά από παγετό, ενώ είναι ανθεκτική στην ακτινομύκωση. Ταυτόχρονα έχει μεγάλη παραγωγή, κίτρινη σάρκα και νόστιμη γεύση δίνοντας την δυνατότητα στον παραγωγό να την διαθέσει σε όποια αγορά επιθυμεί, χωρίς να τον δεσμεύει μόνο στην εξαγωγή ή αλλού.



Μεγάλη αντοχή σε δυνατούς αέρηδες
Ένα από τα συγκριτικά χαρακτηριστικά της Safrane είναι η τέλεια συμπεριφορά της στους δυνατούς αέρηδες. Το φυτό της Safrane αναπτύσσεται κυρίως πλαγίως και παραμένει χαμηλό, ενώ μετά από σπασίματα κλωναριών έχει την δυνατότητα να αναβλαστάνει άμεσα. Η δυνατότητα της αυτή μάλιστα έχει δοκιμαστεί ξανά και ξανά, δεν είναι τυχαίο ότι προτιμάτε σε περιοχές που χτυπιούνται από δυνατούς αέρηδες.
Ακόμα


Τέλεια αντίδραση μετά από παγετό.
Ακόμα η πολύ μεγάλη δυνατότητα αναβλάστησης βοηθάει την Safrane και μετά τον παγετό, έτσι επανέρχεται πολύ σύντομα μετά από μια περίοδο παγετού. Ειδικά σε πιο δύσκολες περιόδους από την εφετινή η Safrane έχει δείξει ότι ανταπεξέρχεται γρήγορα μειώνοντας σημαντικά τον χαμένο καλλιεργητικό χρόνο εξαιτίας του παγετού διαφυλάσσοντας έτσι την πρωιμότητα της.


Το παραπάνω περιεχόμενο αποτελεί το Newsletter της εταιρείας μας για τον μήνα Ιανουάριο του 2023.




GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο