Καλοκαιρινός Πατατόσπορος - GPK Agrohellas Ltd

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλοκαιρινός Πατατόσπορος

Καλοκαιρινός Πατατόσπορος

Για όσους ενδιαφέρονται για την φύτευση κατά την καλοκαιρινή περίοδο η εταιρεία μας διαθέτει κάθε χρονιά Κυπριακό πατατόσπορο.

Αξιοποιώντας την μακροχρόνια συνεργασία με συγκεκριμένους παραγωγικούς οίκους στην Κύπρο ελέγχουμε την διαδικασία παραγωγής σε όλα τα στάδια της, από της αρχή, αναζητώντας πρωτογενές υλικό ανωτέρας ποιότητας, ζητώντας εγγυήσεις για την σωστή παραγωγική διαδικασία, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνουμε και στην αποθήκευση αλλά και μεταφορά και διανομή του τελικού προϊόντος δηλαδή του πατατοσπόρου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι έχουμε στην διάθεση μας καλοκαιρινό πατατόσπορο της καλύτερης δυνατής ποιότητας.

Γιατί Κυπριακός Πατατόσπορος;
Η περίοδος συγκομιδής του Κυπριακού πατατοσπόρου στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι από τέλη Απριλίου μέχρι αρχές Μαΐου. Οι πρώτες ποσότητες που παραδίδει η εταιρεία μας στους πελάτες ξεκινάνε να παραδίδονται στα μέσα Ιουλίου και μετά. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την συγκομιδή, την παράδοση και την τελική φύτευση του κυπριακού πατατοσπόρου είναι τέτοιο ώστε η διαδικασία "σπασίματος του ληθάργου" να γίνεται απολύτως φυσικά χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση φαρμάκων ή/και λοιπών τεχνικών με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχουν στην ποιότητα και στην
απόδοση του καλοκαιρινού πατατοσπόρου.

Ποικιλίες
Οι ποικιλίες που διαθέτουμε κατά την καλοκαιρινή περίοδο είναι οι Spunta και Universa, οι συγκεκριμένες έχουν δοκιμαστεί εκτενώς συγκεκριμένα στην καλοκαιρινή περίοδο.
Spunta
Universa
Béa X U.S.D.A. 96-56
Πατάτα Φαγητού
Μεσοπρώιμη
Κίτρινη επιδερμίδα
Κίτρινη σάρκα
111% της Bintje
AGATA X 88F164-1
Πατάτα φαγητού
Μεσοπρώιμη
Επιδερμίδα: Κίτρινη
Σάρκα: Κίτρινη
118% της Bintje
GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο