Καλοκαιρινός Πατατόσπορος - GPK Agrohellas Ltd

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλοκαιρινός Πατατόσπορος

painter_headerfooter

Καλοκαιρινός Πατατόσπορος


Για όσους ενδιαφέρονται για την φύτευση κατά την καλοκαιρινή περίοδο η εταιρεία μας διαθέτει κάθε χρονιά Κυπριακό πατατόσπορο.

Αξιοποιώντας την μακροχρόνια συνεργασία με συγκεκριμένους παραγωγικούς οίκους στην Κύπρο ελέγχουμε την διαδικασία παραγωγής σε όλα τα στάδια της, από της αρχή, αναζητώντας πρωτογενές υλικό ανωτέρας ποιότητας, ζητώντας εγγυήσεις για την σωστή παραγωγική διαδικασία, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνουμε και στην αποθήκευση αλλά και μεταφορά και διανομή του τελικού προϊόντος δηλαδή του πατατοσπόρου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι έχουμε στην διάθεση μας καλοκαιρινό πατατόσπορο της καλύτερης δυνατής ποιότητας.

Γιατί Κυπριακός Πατατόσπορος;

Η περίοδος συγκομιδής του Κυπριακού πατατοσπόρου στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι από τέλη Απριλίου μέχρι αρχές Μαΐου. Οι πρώτες ποσότητες που παραδίδει η εταιρεία μας στους πελάτες ξεκινάνε να παραδίδονται στα μέσα Ιουλίου και μετά. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την συγκομιδή, την παράδοση και την τελική φύτευση του κυπριακού πατατοσπόρου είναι τέτοιο ώστε η διαδικασία "σπασίματος του ληθάργου" να γίνεται απολύτως φυσικά χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση φαρμάκων ή/και λοιπών τεχνικών με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχουν στην ποιότητα και στην
απόδοση του καλοκαιρινού πατατοσπόρου.

Ποικιλίες

Οι ποικιλίες που διαθέτουμε είναι οι Soprano, Spunta και Liseta.
Οι πρώτες ποσότητες είναι ήδη διαθέσιμες από τις αρχές Ιουλίου. Επειδή εμπορευόμαστε μόνον ποσότητες με συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι ποσότητες αυτές είναι περιορισμένες. Γι' αυτόν τον λόγο επικοινωνήστε άμεσα για να διασφαλίσετε ότι θα υπάρχουν ποσότητες διαθέσιμες για εσάς.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;

Μην διστάσετε να μας καλέσετε:

Ή να μας στείλετε ένα Email:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

* indicates required

Για να λαμβάνετε newsletter με νέα για την πατάτα, τον πατατόσπορο, προσφορές, προϊόντα και εκδηλώσεις από την G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. , που εδρεύει στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 38 στο Ελληνικό Αττικής με Τ.Κ. 16777 , διαχειριστή της ιστοσελίδας www.gpkagrohellas.com, παρακαλούμε ολοκληρώστε την εγγραφή σας πατώντας το κουμπί «Subscribe» στο τέλος της σελίδας.

Μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να διαγραφείτε από τη λίστα αποδεκτών του newsletter ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter που λαμβάνετε από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων στην ενότητα Επικοινωνία.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο