Η εταιρεία - GPK Agrohellas Ltd

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η εταιρεία

Η εταιρεία

Λίγα Λόγια για εμάς

Εξειδίκευση στον πατατόσπορο από το 1999

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1999 στην εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική αγορά σπόρων σποράς και πολλαπλασιαστικού υλικού. Την πιο σημαντική θέση στις δραστηριότητες μας κατέχει η εισαγωγή και διανομή στην ελληνική αγορά σημαντικών ποσοτήτων πατατοσπόρου από την Ολλανδία και την Γαλλία, αλλά και κρεμυδόσπορου από την Ισπανία.

Κύρια ασχολία μας η ανάπτυξη νέων ποικιλιών

Για πάνω από δύο δεκαετίες μαζί με τους συνεργάτες μας από το εξωτερικό, δοκιμάζουμε και επιλέγουμε νέες ποικιλίες για την ελληνική αγορά. Ποικιλίες πιο παραγωγικές, πιο ανθεκτικές σε ακραίες συνθήκες και πιο ανθεκτικές σε ασθένειες. Οι νεότερες ποικιλίες φέρνουν νέα πλεονεκτήματα και έχουν λιγότερα μειονεκτήματα, έτσι γίνονται όπλο στα χέρια του Έλληνα παραγωγού ώστε να μείνει ή και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ποιότητα

            Η παραγωγή του πατατοσπόρου είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία η οποία πρέπει να γίνεται κάτω από συγκεκριμένους κανόνες και να ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες. Η εταιρεία μας παρακολουθεί και ελέγχει αυτή την διαδικασία και διασφαλίζει ότι τηρούνται όλοι οι κανονισμοί. Γι' αυτό τον λόγο επιλέγουμε την μακροχρόνια συνεργασία με συγκεκριμένους οίκους τους εξωτερικού οι οποίοι ξεχωρίζουν για την σοβαρότητα τους αλλά και ελέγχονται συνεχώς από εμάς. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ποιότητα, να προσφέρουμε δηλαδή πατατόσπορο υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Γι' αυτό τον λόγο, εμπορευόμαστε πάντα πιστοποιημένο πατατόσπορο από χώρες οι οποίες έχουν την εμπειρία, τα μέσα και την παράδοση στην παραγωγή πατατοσπόρου.


Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;

Μην διστάσετε να μας καλέσετε:

Ή να μας στείλετε ένα Email:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

* indicates required

Για να λαμβάνετε newsletter με νέα για την πατάτα, τον πατατόσπορο, προσφορές, προϊόντα και εκδηλώσεις από την G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. , που εδρεύει στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 38 στο Ελληνικό Αττικής με Τ.Κ. 16777 , διαχειριστή της ιστοσελίδας www.gpkagrohellas.com, παρακαλούμε ολοκληρώστε την εγγραφή σας πατώντας το κουμπί «Subscribe» στο τέλος της σελίδας.

Μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να διαγραφείτε από τη λίστα αποδεκτών του newsletter ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter που λαμβάνετε από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων στην ενότητα Επικοινωνία.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο