Η εταιρεία - GPK Agrohellas Ltd

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η εταιρεία

Η εταιρεία

Λίγα Λόγια για εμάς

Η εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1999 στην εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική αγορά σπόρων σποράς και πολλαπλασιαστικού υλικού. Ιδιαίτερα σημαντική θέση στις δραστηριότητες μας κατέχει η εισαγωγή και διανομή σημαντικών ποσοτήτων πατατοσπόρου από την Ολλανδία και την Γαλλία, αλλά και κρεμυδόσπορου από την Ισπανία.

Η εισαγωγή του κατάλληλου ποιοτικού σπόρου

Η παραγωγή του πατατοσπόρου είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία η οποία πρέπει να γίνεται κάτω από συγκεκριμένους κανόνες και να ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες. Η εταιρεία μας παρακολουθεί και ελέγχει αυτή την διαδικασία και διασφαλίζει ότι τηρούνται όλοι οι κανονισμοί. Γι' αυτό τον λόγο επιλέγουμε την μακροχρόνια συνεργασία με συγκεκριμένους οίκους τους εξωτερικού οι οποίοι ξεχωρίζουν για την σοβαρότητα τους αλλά και ελέγχονται συνεχώς από εμάς. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ποιότητα, να προσφέρουμε δηλαδή πατατόσπορο υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Γι' αυτό τον λόγο, εμπορευόμαστε πάντα πιστοποιημένο πατατόσπορο από χώρες οι οποίες έχουν την εμπειρία, τα μέσα και την παράδοση στην παραγωγή πατατοσπόρου.

Οι ποικιλίες

Διαθέτουμε όλες τις ποικιλίες των οίκων που εκπροσωπούμε και σε γενικές γραμμές μπορούμε να βρούμε οποιαδήποτε ποικιλία θέλετε, εκτός από τις ποικιλίες που έχει την αποκλειστική εισαγωγή κάποιος άλλος οίκος.


Ενδεικτικά:

Αποκλειστικά: Alaska, Safrane, Universa, Melene, Blondine, Rubis, Margod, Hermine, Estrella, Nessma
Λοιπές: Spunta, Agria, Kennebec, Hermes, Jaerla, Soprano, Lady Rosetta, Lady Claire και άλλες


GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο