Οι συνεργάτες μας - GPK Agrohellas Ltd

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι συνεργάτες μας

Η εταιρεία

Οι κυριότεροι συνεργάτες μας

GOPEX Distribution SA


H GOPEX Distribution SA ήταν μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πατατοσπόρου στην Γαλλία. Ασχολείται μόνο με την επιλογή, την παραγωγή και το εμπόριο πατατοσπόρου. Με το 90% της παραγωγής της να προορίζεται για εξαγωγή ήταν από τις πρώτες εξαγωγικές εταιρείες της Γαλλίας όσον αφορά τον πατατόσπορο. Λόγω του προσανατολισμού του δικτύου διανομής της, επιλέγει ποικιλίες που να προορίζονται για το κλίμα της μεσογείου, της βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Οι πιο γνωστές της ποικιλίες είναι οι Safrane, Alaska, Universa, και Naima ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε ξεχωρίσει την Melene ως νέα και πολλά υποσχόμενη ποικιλία.

Πλέον από το 2017 η GOPEX είναι μέλος του ομίλου Florimond Desprez ενός ομίλου με πάνω από 40 εκατομύρια ευρώ μπάτζετ στην έρευνα και ανάπτυξη, πάνω από 1000 υπαλλήλους, ενώ τουλάχιστον το 35% εξ' αυτών να απασχολούνται στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Hammink International BV


H Hammink International BV εδρεύει στην Ολλανδία και ειδικεύεται στην παραγωγή και το εμπόριο πατατοσπόρου με πολύχρονη παρουσία και εμπειρία στον χώρο. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς αναγνωρισμένη διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα για την υψηλή ποιότητα του πατατοσπόρου που διακινεί. Από αυτήν προμηθευόμαστε κυρίως Spunta και Agria υψηλής ποιότητας. Ενώ τα σακιά με την κίτρινη επωνυμία έχουν γίνει γνωστά για την ποιότητα τους σε όλη την Ελλάδα.

C. Meijer Potato BV


Η Meijer είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες πατατοσπόρου για τον κλάδο της βιομηχανικής πατάτας. Εδρεύει στην Ολλανδία αλλά έχει θυγατρικές και σε άλλες χώρες. Ορισμένες ποικιλίες της που εμπορευόμαστε είναι οι Soprano, Lady Claire, ενώ δοκιμάζουμε την νέα και πολλά υποσχόμενη CMK2008 622 09
GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο