Δραστηριότητες - GPK Agrohellas Ltd

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες μας
Οι δραστηριότητες μας συνοψίζονται σε τρείς τομείς:

Παραγωγή
Η παραγωγή του πατατοσπόρου είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία η οποία πρέπει να γίνεται κάτω από συγκεκριμένους κανόνες και να ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες. Η εταιρεία μας θεωρεί σαν χρέος της προς τους πελάτες να παρακολουθεί και να ελέγχει αυτή την διαδικασία και να διασφαλίζει αν τηρούνται όλοι οι κανονισμοί. Γι' αυτό τον λόγο επιλέγει την μακροχρόνια συνεργασία με συγκεκριμένους οίκους τους εξωτερικού οι οποίοι ξεχωρίζουν για την σοβαρότητα τους αλλά και ελέγχονται συνεχώς από εμάς.

Διανομή
Η διανομή του πατατοσπόρου δηλαδή η διαδικασία της μεταφοράς του από την συγκομιδή του έως και την τελική φύτευση του παίζει κι αυτή σημαντικό ρόλο. Γι' αυτό και σε όλα τα στάδια, από την μεταφορά, την αποθήκευση ακολουθούνται οι καλύτερες πρακτικές ανάλογα την εποχή.

Ποιότητα
Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ποιότητα, να προσφέρουμε δηλαδή πατατόσπορο υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Γι' αυτό τον λόγο, εμπορευόμαστε πάντα πιστοποιημένο πατατόσπορο από χώρες οι οποίες έχουν την εμπειρία, τα μέσα και την παράδοση στην παραγωγή πατατοσπόρου.
Οι Δραστηριότητες μας
GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο