Καλοκαιρινός πατατόσπορος

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλοκαιρινός πατατόσπορος

GPK Agrohellas Ltd
Δημοσιεύθηκε από Panos Katttis σε Πατατόσπορος · 13 Ιούνιος 2018
Για όσους ενδιαφέρονται για φύτευση κατά την καλοκαιρινή περίοδο η εταιρεία μας διαθέτει και εφέτος όπως και κάθε χρονιά Κυπριακό πατατόσπορο. Οι πρώτες ποσότητες θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές Ιουλίου. Επειδή εμπορευόμαστε μόνον ποσότητες με συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι ποσότητες αυτές είναι περιορισμένες. Γι' αυτόν τον λόγο επικοινωνήστε άμεσα για να διασφαλίσετε ότι θα υπάρχουν ποσότητες διαθέσιμες για εσάς.

Αξιοποιώντας την μακροχρόνια συνεργασία με συγκεκριμένους παραγωγικούς οίκους στην Κύπρο ελέγχουμε την διαδικασία παραγωγής σε όλα τα στάδια της, από της αρχή, αναζητώντας πρωτογενές υλικό ανωτέρας ποιότητας, ζητώντας εγγυήσεις για την σωστή παραγωγική διαδικασία, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνουμε και στην αποθήκευση αλλά και μεταφορά και διανομή του πατατοσπόρου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι έχουμε στην διάθεση μας καλοκαιρινό πατατόσπορο της καλύτερης δυνατής ποιότητας.

Γιατί Κυπριακός Πατατόσπορος;
Η περίοδος συγκομιδής του Κυπριακού πατατοσπόρου στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι από τέλη Απριλίου μέχρι αρχές Μαΐου. Οι πρώτες ποσότητες που παραδίδει η εταιρεία μας στους πελάτες ξεκινάνε να παραδίδονται στα μέσα Ιουλίου και μετά. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την συγκομιδή, την παράδοση και την τελική φύτευση του κυπριακού πατατοσπόρου είναι τέτοιο ώστε η διαδικασία "σπασίματος του ληθάργου" να γίνεται απολύτως φυσικά χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση φαρμάκων ή/και λοιπών τεχνικών με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχουν στην ποιότητα και στην
απόδοση του καλοκαιρινού πατατοσπόρου.

Ποικιλίες
Οι ποικιλίες που διαθέτουμε κατά την καλοκαιρινή περίοδο είναι οι Spunta, Universa και Soprano, οι συγκεκριμένες έχουν δοκιμαστεί εκτενώς συγκεκριμένα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Δείτε την σελίδα της UniversaUniversa
Πατήστε για να μεταφερθείτε στην σελίδα της SopranoSoprano
SpuntaGPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο